- 400 g champinjoner
- 400 g snackmorötter
- 4 msk färsk riven ingefära
- ca 1200 g kycklingfilé
- 2 krukor mynta
- 2 dl cashewnötter
- 2 knippe rädisor
- 250 g risnudlar
- 2 l kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)
- 1 förp sojabönor (à 250 g)
- Skiva champinjonerna. Dela morötterna på längden. Skala och riv ingefäran. Strimla kycklingen.
- Grovhacka myntabladen och nötterna. Ansa och skär rädisorna i halvor.
- Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Koka upp buljong och ingefära i en stor kastrull. Tillsätt kyckling, champinjoner och morötter och sjud ca 5 minuter.
- Lägg i nudlar och sojabönor och låt bli varmt.
- Servera buljongen med mynta, rädisor och cashewnötter.
http://www.ica.se/recept/kyckling-och-ingefara-i-buljong-med-nudlar-och-champinjoner-720798/
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar