Ingredienser
- 2 gula lökar
- Smör
- 4 msk vetemjöl
- 16 dl mjölk
- 2 dl vispgrädde
- 4 grönsaksbuljongtärningar
- 6 dl cheddar riven
- 1 dl valnötter
- 2 pkt Bacon
- gräslök
- 8 tortillabröd
- Keso
- Pesto
Så här gör man:
Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Rör i mjölet och häll på mjölk och grädde. Smula i buljongen. Låt koka ca 3 min. Rör i osten och låt inte soppan koka mer. Grovhacka nötterna. Servera soppan och strö över nötterna, knaperstekt bacon och gräslök.
Till den serverades kesoquesadillas. Bred smaksatt keso mellan två tortillabröd och stek dem i lite olja.
Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Rör i mjölet och häll på mjölk och grädde. Smula i buljongen. Låt koka ca 3 min. Rör i osten och låt inte soppan koka mer. Grovhacka nötterna. Servera soppan och strö över nötterna, knaperstekt bacon och gräslök.
Till den serverades kesoquesadillas. Bred smaksatt keso mellan två tortillabröd och stek dem i lite olja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar